Gaza igen – give Peace a chance

12. januar 2009

Blogosfæren er en flygtig ting. Man springer let fra den ene stub til den næste. Men und dig selv at se dette interview med Syriens førstedame. Jeg har fundet og set den omme hos Néné, der omhyggeligt følger Gaza-problematikken i sin blog (og tak for det Néné!). Syriens førstedame fortæller afbalanceret om forholdene i Gaza, og det er tankevækkende. Og som hun siger: Det er ikke nok at snakke om fred, man må faktisk gøre noget ved det! Og det er ikke at slå hundredvis af civile palæstinensere ihjel, såre tusindvis og ødelægge de øvriges livsbetingelser. Det kan godt være, at israelernes bombetogter er retfærdiggjort af hamas’ raketter. Men én ting er at have ret, noget andet at gøre brug af den. Stop krigen og få gang i fredsprocessen. Den relle fredsproces.

Skriv en kommentar

162 har læst indlægget