Apropos AC/DC…

4. februar 2009

Jeg har noteret mig, at det er kommet bag på anmelderne og bladnegerne, at AC/DCs seneste udspil “Black Ice” har solgt rigtig godt – og at koncertbilletterne til deres kommende koncerter er blevet revet væk. Hva’ba?! Halvgamle mænd i korte bukser, der spiller gammeldags rock’n roll, som vor moder lavede den i tresserne og halvfjerdserne? Hvad er meningen? Intet NYT! Publikum må jo være gale, Thunderstruck! Ja, måske… Jeg synes, bladsmørerne skulle tage med Rock’n Roll toget.

Besøg de slemme drenges egen YouTube-side… her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 154 gange
Side 1 af 11
11,693