Dewey Martin – trommeslager i Buffalo Springfield – er død, 68

6. februar 2009

Dewey Martin var sammen med Neil Young, Stephen Stills, Richie Furay og Bruce Palmer med til at grundlægge den legendariske gruppe Buffalo Springfield, der lagde grunden til Crosby, Stills, Nash & Young og Poco. Bandet blev dannet i 1966 og blev en af de væsentlige forløbere for den såkaldte country-rock, der for alvor brød igennem til mainstream-segmentet i halvfjerdserne.Tre plader blev det til ialt, inden musikerne gik hver til sit. Men da havde de sat deres fingeraftryk på den musikalske udvikling i perioden. I årene efter Buffalo Springfield forsøgte Martin sig med forskellige revival-bands, blandt andet Buffalo Springfield Revisited. Dog uden det store held. Hvil i fred.

Buffalo Springfield – For What It’s Worth -Smother Bros show

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

157 har læst indlægget
14,758