The Monkees – tv-serien – erindringsstump

7. marts 2009


Jeg kom pludselig lidt i tvivl. Havde DR sendt nogle afsnit af The Monkees’ tv-serie dengang tilbage i tresserne? Ved nærmere eftertanke, så var det på den tyske tv-station ZDF, de viste “Hey Hey were the Monkees”. Lidt research på nettet bekræfter, at serien – der i USA løb fra den 12. september 1966 og to år frem – blev sendt fra den 16. September 1967 og et par år frem på den tyske kanal. Så vidt jeg husker sidst på eftermiddagen, for det var jo en udpræget teenager-serie.

Handlingen i serien var tydeligt inspireret af The Beatles’ episodiske A Hard Days Night om en beatgruppes trængsler. Episodiske hændelser, forbundet af gruppens sange. I dag kan hele serien – 52 episoder – selvfølgelig fås på dvd. Men jeg tror nok, jeg hellere ville have set dem dengang – på dansk tv…. i stedet for med tysk synkronisering. Hände Hoch!
Sjovt nok har YouTube et klip, som jeg husker en enkelt detalje fra. I klippet ser man Mickey Dolenz stikke hovedet op gennem en skål popkorn, som et kærestepar deler. Klippet indeholder også et af deres store hits “A Little Bit Me, A Little Bit You”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 226 gange
Side 1 af 11
11,693