Sommertid

29. januar 2007

Gravhunden og jeg gik tur i det flotteste solskin. Fuglene kvidrede i buske og træer. Det duftede svagt grønt. Og midt i køligheden sporedes en varme, som jeg forbinder med forårets komme og sommerens. Det fik mig til at tænke tilbage til sensommeren 1970, hvor jeg lige var begyndt på gymnasiet. Vi sidder i det soloplyste klasseværelse på Fourfeldtskolen, hvor mit gymnasium midlertidigt havde til huse. Det er frikvarter, stemningen er let og nogle piger nynner og synger en af tidens ørehængere:
In the summertime when the weather is high You can stretch right up and touch the sky When the weather’s fine You got women, you got women on your mind Have a drink, have a drive Go out and see what you can find...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

353 har læst indlægget
14,758