Judy i forklædning med briller

30. juli 2009

Måske var det, fordi solen pludselig – og omsider – kiggede gennem skydækket, at jeg kom i tanke om John Fred & his Playboys og deres glade sang om Judy in Disguise (with Glasses) fra 1967. Sådan en sang, der altid får mig til at tænke på sol og sommer. Lidt lige som Lovin Spoonfuls Summer in the City. I følge legenden fik John Fred ideen til sangen, fordi han kløjs i teksten til Beatles’ Judy in the Sky with Diamonds fra Sgt. Pepper-pladen og sangen formåede oven i købet at vippe Beatles’ Goodbye Hello ned fra Billboards førsteplads.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Sifka kommentarer:

    Uha, det er jo noget med en slatblander af sprut i venindens fine porcelænskande, hvor hendes forældre aldrig kunne drømme om at kigge.

    Bal bagefter, hvor jeg mener, at det var Frede Fup, der spillede op til dans med lige netop det nummer. Eller var det ‘Simple Simon says’? Arj, nu kom jeg lige lidt i tvivl, men sol og sommer var der masser af. Dengang.

  2. capac kommentarer:

    @Sifka: Ja, det var kulørte tider! 🙂

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 178 gange
Side 1 af 11
11,611