Apropos pinsen

1. juni 2020

I følge den kristne mytologi så er pinsen en fejring af helligåndens komme. Ti dage efter Kristi himmelfart samledes apostlene for at fejre Shavout, “da der pludselig kom “en lyd som af et kraftigt vindstød” og tunger som af ild kom til syne og sætter sig på hver af dem. De blev derefter fyldt af Helligånden og begyndte at “tale på andre tungemål”, hvorved de kunne gøre det kristne budskab forståeligt for de jøder fra mange forskellige verdensdele” [Wikipedia]. Speaking in tongues. I følge citatet ovenfor, der henviser til Apostlenes gerninger, så betyder tungetale, at apostlene ved helligåndens mellemkomst begyndte at tale sprog, de ellers ikke beherskede eller forstod. Så er det nok enklere med Snakkehovedernes tungetale, det er musikkens sprog og det er universelt, tror jeg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

33 har læst indlægget
14,851