Sandie Shaw

5. april 2021

Omtalen af Petula Clark udløste et mindre jordskred af associationer i mit hovede. Associationer under overskriften popsangerinder. Og den første der dukkede op var Agneta Fältskog, der i øvrigt fylder 71 år i dag. Fordi hun altid har mindet mig om den lyse Petula Clark og måske også et eller andet sted har været inspireret af hende. Og derfor gik associationerne via Fältskogs sange videre til …Sandie Shaw, der bestemt fortjener at blive erindret for sine mange fine popsange, og for at hun sørgede for at sanger og sangskriver Chris “Yesterday Man” Andrews (78) vil blive husket, fordi hun har indspillet en række af hans sange. (Han lever i øvrigt i bedste velgående i Tyskland – og på Mallorca – hvor han har fået post-Brexit statsborgerskab og har en stor lokal fanskare). Og det bedste middel mod sådan et jordskred er at lytte til nogle af navne. Det er hermed gjort.

Skriv en kommentar

19 har læst indlægget