Mary Mary – Shackles

19. april 2021

Jeg burde egentlig ikke kunne lide det her. Urban contemporary gospel kalder man det ude på nettet. Engang ville man nok have kategoriseret det som en afart af soul, men det er mange år siden. Men i hvert fald er det et eksempel på moderne, sort bypop. Hvor musikken er hældt ned i computeren og rettet til, så det hele passer ind i vor tids streamingagenda. Og videoen er et opbud af opmærksomhedskrævende optrin og hændelser, der kun har det til formål at – ja – fange din opmærksomhed. Det er længe siden MTV var skyld i nogle kunstnerisk eksperimenterende musikvideoer. Nu må de også bøje sig for penge-og-streamingtjeneste-guden.  – Og så alligevel er der her gemt en lille bitte rest af gammeldags popattraktion. Dybt nede kan man høre det, hvis man ellers formår at slå alle digitaliseringens overgreb fra et øjeblik. I øvrigt er udspillet fra 2000 og Mary Mary består af søstrene Erica og Trecina Atkins-Campbell. God fornøjelse.

Skriv en kommentar

25 har læst indlægget