Rolling Stones – uden Charlie Watts?

5. august 2021

Internetmediet deadline.com meddeler, at Charlie Watts har meldt fra til Rolling Stones’ post-corona-turné i USA. Han afløses af Steve Jordan, der især er kendt for sit samarbejde med Keith Richard (bl.a. som medlem af dennes band  X-Pensive Winos).

Watts har for nylig fået lægelig behandling (der går rygter om en operation) og det vides ikke, hvornår han er fuldt restitueret.

Man kan selvfølgelig ikke lade være med at tænke, om det er begyndelsen til enden på det navnkundige band? Watts er fyldt 80, og med den alder er det ikke givet, at man kommer sig oven på selv banale sygdomme og lidelser. Og kan man forestille sig et Rolling Stones uden en Charlie Watts, der har været en fast del af gruppen siden 1962? Det vil i hvert fald aldrig blive det samme.

Læs eller genlæs Torben Bille lille, fine portræt af Watts i forbindelse med dennes 70årsdag.

Skriv en kommentar

16 har læst indlægget