One Hit Wonder: Hedgehopper’s Anonymous

5. september 2021

Det var sidste opslags navnedropperi, der fremkladte gruppen Hedgehopper’s Anonymous og deres største (og retteligen eneste) hit, “It’s Good News Week” for mig. Jeg husker den tydeligt, selv om det blev gruppens mest kendte sang med en 5. plads på den britiske singleliste som højeste resultat.  Skrevet af den kendte sangskriver (og meget andet… endnu end pop-svengali) Johathan King.

Hedgehopper’s Anonymous bestod af fem fyre, der alle havde været i Royal Air Force. Heraf navnet. En hedgehopper – hækkehopper – er en lavtgående flyvemaskine (fx den slags man bruger, når marker skal sprøjtes, og som må ‘hoppe’ over hegn og forhindringer for at arbejde). Og af en eller anden grund mente producer King, at der skulle tilføjes et “anonymous”. En håndfuld singler blev det til for det kompetente popband og en opsamlingsplade, og så var det slut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

2 har læst indlægget
15,010