Mere tv-brokkeri: Vinter-OL

20. februar 2022

Endelig er den kolde udgave af de olympiske lege ved at være afsluttet. Slut med curling, ishockey, speedskating og diverse skidiscipliner.

Forstå mig ret, jeg har intet mod sport, heller ikke den sport, der dyrkes med sne og is under fødderne. Hvad jeg derimod har noget imod er, at begivenheder som OL i Kina stort set rydder hele sendefladen på de store tv-kanaler. Hos TV2 er den helt gal, fordi de har flere kanaler, hvor sporten kan sprede sig. Men også på DR, vores såkaldte public servie-station, maser OL en lang række programmer ud. Jeg synes, de glemmer seerne i den forbindelse. Ikke dem, der er sporttossede, men alle dem, der ikke er det, og dem, der forventer, at der skal være et bredt udvalg af tv-program-typer. Men nej. Vi bliver propfodret med sport og andre programmer skubbes ud i fremtiden eller aflyses helt.

Jeg mener, at politikerne – i betragtning af, at der kommer flere og flere internationale og nationale sportsbegivenheder, der strækker sig over længere perioder og derfor potentielt vil kunne tømme programmerne for andet indhold – burde gribe ind og pålægge de store kanaler at sende den slags begivenheder på dertil indrettede kanaler. Så DR1 og DR2 og TV2 (moderkanalen) var fri for andet sport end det, der omtales i nyhedsudsendelserne.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

16 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62