Mark Lanegan – død i en alder af 57 år

Author:

Så huggede manden med leen igen. Næppe havde man sundet sig over nyheden om Gary Brookers bortgang, så er turen kommet til en af de yngre, nemlig Mark Lanegan. Grunge-pioner kalder Rolling Stone ham, fordi han med bandet Screaming Trees indvarslede den rock-renæssance, man har kaldt Grunge. Efter Screaming Trees gik han solo, men fik også tid til at vikariere hos Queens of the Stone Age, lige som han indgik i andre konstellationer. Mark Lanegan var også en mand, der levede op til rockmytologien med et vildt liv med masser af alkohol og stoffer. Om det har spillet ind ved hans for tidlige bortgang vides ikke.

Mark Lanegan – I am the Wolf – Live på KEXP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *