Blomsterpistolen – igen-igen-igen

Author:

Vinylfeberen er over os. Vinyl er det nye sort. Glemt er alt det bøvl, der engang var med vinyl. Vedligeholdelse, fejlpresninger osv. Til gengæld er det en genfødsel af coveret med al den æstetik, der blev skabt fra tresserne og frem. Slut med CD’ernes på enhver måde neddimensionerede udgaver af de gode, gamle plader.

Hos mig har den nye vinylbølge især fået nyt liv i kraft af de plader, jeg har anbefalet, og som ofte har været på lækker, ofte farvet og fornemt presset vinyl. Til gengæld har jeg holdt igen med at købe nye vinyler – indtil for nylig, hvor Young Flowers’ Blomsterpistolen blev udsendt i en såkaldt limited edition. Og selv om jeg har pladen på CD, så har jeg længe – også før den nye vinylbølge kom rullende – ønsket mig at have den på vinyl. Ikke mindst på grund af det farverige, interessante cover og Thomas Windings bagsidenoter. Men den var (og er) dyr på genbrugsmarkedet. Derfor slog jeg først til, da den nye udgave kom. Og var heldig at få fat i et eksemplar. Og det er en sand fornøjelse at fordybe sig i den medfølgende booklet og selvfølgelig i musikken – der også er god uden billeder, som Thomas Winding skriver.

Oppe i træet

Tilbagespoling: Blomsterpistolen 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *