Devo – live

2. maj 2022

Devo er en gruppe, jeg ikke har lyttet nok til. Og det skal der selvfølgelig gøres noget ved. De fik megen opmærksomhed, da de kom frem i 1973, og med deres blanding af sci-fi-elementer, surrealistisk humor og samfundskritiske kommentarer tiltrak deres sceneshows stor opmærksomhed. Siden 1978, hvor debutalbummet Q: Are We Not Men? A: We Are Devo! udkom er det blevet til ti studiealbums, senest Something for Everybody i 2010, og næsten lige så mange live-albums,senest Hardcore Devo Live! fra 2015. Så der er nok at gå i gang med for undertegnede.

Her er Devo i en koncertoptagelse, der skulle være blandt de allerbedste. 

En kommentar

  1. Claus1 kommentarer:

    Titlen på debuten er også i en kategori for sig selv og er gået over i rockhistorien

Skriv en kommentar

18 har læst indlægget