50: Exile on Main Street – Rolling Stones

18. maj 2022

Jeg skal da ikke glemme, at vi har passeret halvtredsårsdagen for udsendelsen af Rolling Stones’ Exile on Main Street. Pladen, som stenene lavede i deres frivillige skatteeksil i Frankrig – og efter sigende under indflydelse af rigeligt med inspirationsfremmende kemilalier – fik den helt store tur, da fyrreårsjubilæet var der. Denne gang er det lige før, den er blevet glemt – bortset fra her i bloggen. For det er uden tvivl en plade, der kickstartede gruppen igen efter endnu en periode, hvor de gik lidt i stå og måtte finde en vej tilbage på sporet. Man kan fx læse om det hos Christoper Sandford i hans noksom omtale jubilæumsbiografi (og rigtig mange andre steder). Uanset hvad, så er det en plade, der sagtens kan tåle mere end et genhør på grammofonen eller cd-afspilleren.

 

Skriv en kommentar

6 har læst indlægget