Rammstein ramte Århus

23. juni 2022

Jovist. Rammstein, det tyske neue deutsche Härte-band, indtog Århus midtby i går. Og det gav anledning til ret så kaotiske, trafikale forhold i den jyske hovedstad. Men det er noget, vi efterhånden er vant til her i byen, hvor den politiske elite åbenbart mener, at der skal afvikles mange store begivenheder og arrangementer i det centrale Århus, hvor fraværet af en regulær trafiksanering er åbenlys for de fleste.

Nå, men Rammstein kom, indtog byen og gav en koncert, der går gny af på de sociale medier. Og nej, jeg var der ikke. Jeg har ikke rigtig lyttet til Rammstein (hvilket nok er en fejl, da jeg absolut holder meget af tysk rock), har ingen plader med gruppen og har ikke rigtig fulgt med i bandets udvikling. Først og fremmest fordi jeg – som tidligere anført – generelt ikke er til heavy rock. Men Rammstein i Århus får mig nok til at lytte lidt til dem i den kommende tid.

Herzeleid – extended version 

Made in Germany

Skriv en kommentar

7 har læst indlægget