Peter Asher – 78

23. juni 2022

En anden fødselar. Peter Asher, som er broder til Jane Asher, der engang var Paul McCartneys kæreste. Og som var en del af den succesfulde duo Peter and Gordon. Som fortalt, ville han hellere arbejde med pladeproduktion end selv indspille plader og turnere. Og det var enden på Peter and Gordon og begyndelsen på en lang karriere med pladeproduktion. Især James Taylor og Linda Ronstadt her nydt godt af Ashers evner bag knapperne. Han producerede James Taylors debutalbum i 1968 og har produceret ham helt frem til pladen Live in Rio fra 1991.

Men helt stoppet med at optræde er Peter Asher. Han har nu og da optrådt undervejs sammen med andre, og i 2018 indledte han et duosamarbejde med Jeremy Clyde, der har været en del af duoen Chad & Jeremy, som var en slags pendant til Peter & Gorden i de tidligere tressere. Og sammen optræder de som Peter & Jeremy og synger sange fra de to duoers repertoire.

I går fyldte Peter Asher 78 år.

Og så en lille sjov ting, som blandt andre Barry Miles fortæller om. Da McCartney boede hos familien Asher, var Peter en kort periode kæreste med selveste Millie Small – kendt som Millie med hittet “My Boy Lollipop“. Det holdt dog ikke.

Chad and Jeremy – Greatest Hits

Peter and Gordon – Greatest Hits

 

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

22 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62