Fuck you very much!

27. juni 2022

Et sammenrend af gamle, forstokkede, højreorienterede højesteretsdommere har – som læserne sikkert allerede har  opsnappet fra nyhedstrømmen – gjort det muligt for de enkelte stater i USA at afskaffe kvinders årtilange ret til abort. Og det er ikke gået stille af – heller ikke i musikkens verden og heller ikke på Glastonbury-festivalen, hvor flere at de nye, store navne på spindesiden – fx Phoebe Bridgers, og Billie Eilish – har udtrykt deres misfornøjelse med afgørelsen. Et andet eksempel er det lille stjernefrø Olivia Rodrigo, der med hjælp fra selveste Lily Allen gav højesteret i USA fingeren – både i bogstaveligste og overført forstand: Fuck you! (En sangtitel Rodrigo nok ikke ville være sluppet heldig fra derovre…).

Lily Allens original med tekst

Skriv en kommentar

9 har læst indlægget