Smilende Susie elsker jazz

7. december 2023

Følg dette link:

På grund af diverse internetspilleregler afstår jeg fra at indlejre denne lille fine video, der er åbenbaret på Facebook, så derfor må du den vej, hvis du vil nyde den unge Birgits omtale af sin passion for jazz…. (Tak til Jens for at indskærpe regelsættet):

Jeg kan ikke stå for den unge, kønne Birgit Lystager, der her åbenbarer sin glæde ved jazz, som hendes brødre har influeret hende med. Og pop – det er bare den samme surdej…. Well, det var før hun sang om “Smilende Susie” og andet godt. Men sød er hun nu og fra en helt andet tidsalder end nutiden.

2 kommentarer

  1. Jens Rasmussen kommentarer:

    Hej jeg formoder du er opmærksom på det man skal tillade når du deler via Facebook watch:Først skal du give tilladelse til cookies og webstedsdata når man er på Capac. Men nedenunder står der så at du giver facebook.com lov til at registrere din aktivitet, hvad det så dækker over? Det er naturligvis helt op til folk at gøre som de selv vil, vil bare gøre opmærksom på det.

  2. capac kommentarer:

    @Jens Rasmussen: Tak for info. Jeg retter ind straks.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

18 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62