She & Him – Fools Rush In

17. juli 2010

For næsten to år siden omtalte jeg duoen She & Him – Zooey Deschanel og M. Ward – i anledning af deres charmerende debutalbum Volume I, der oser langt væk af parrets fascination af især tressernes oldies but goodies. Siden dengang har de to udsendt opfølgeren med den forventelige titel Volume II (2010), hvor Zooey fortsætter med at synge som om tiden var gået i stå i tresserne – før The British Invasion.

Det virker også helt selvfølgeligt, når Zooey og Ward bidrager til cowboybuksefirmaet Levi’s Pioneer Sessions med en ukunstlet og ligefrem indieudgave af Johnny Mercers og Rube Blooms standard “Fools Rush In (Where Angels Fear To Tread) fra 1940. Der er noget næsten anakronistisk (på den fede måde) over Zooeys smukke stemmes forvaltning af arven fra tressernes kvindestemmer – og arrangementet afslører, at de to helt sikkert har lyttet til Elvis Presleys Nashvilleindspilning af sangen (fra albummet Elvis Now, 1971). Det er retro med hjertet på rette plads. Du kan hente sangen (og andre coverversioner) her.

Torben har også opdaget She & Him

Skriv en kommentar

183 har læst indlægget