Mere Heartbeat-nostalgi: The Spencer Davis Group

17. august 2007

Gårsdagens afsnit af den engelske familieunderholdningsserie The Royal startede som så ofte med billeder fra gaden foran hospitalet, hvor en veteranbilmodel – denne gang en sort Jaguar E, anno 1969 – kommer om hjørnet. Hospitalets ikke altid lige populære direktør har fået ny blærerøvsbil, og introduktionen akkompagneres af The Spencer Davis Groups klassiker Keep On Running. Gruppen blev dannet i 1963 og bestod ud over bandlederen Spencer Davis af brødrene Steve og Muff Winwood og så Pete York. Inden de to Winwood-brødre forlod bandet til fordel for Traffic, nåede gruppen at have en håndfuld hits. Keep On Running nåede en førsteplads i 65 og blev fulgt op af Somebody Help Me og When I Come Home i 1966. Begge fik pæn succes. Året efter fik de endnu to store hits: Gimme Some Lovin og I’m A Man.

Mere fra samme skuffe: Booker T. & The M.G.s P. J. ProbyPeter Sarstedt.

Jeg har altid været ret vild med Keep On Running, specielt introstykket med det herlige bas- og trommespil, det rykker…:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 722 gange
Side 1 af 11
11,613