Rolling Stones indtager Roskilde Festival – og DR varmer op

27. juni 2014

Ja, der grangiveligt løbet nået vand i åen, siden dengang Rolling Stones tog sig sådan ud. Det er slet ikke til at forstå, at de blev opfattet (af forældrene….) som usoignerede, langhårede banditter.

Men om ganske få dage træder Jagger, Richard, Watts, Wood m.fl. op på scenen på Roskilde Festival og giver et show, der nok skal give genlyd helt ud i lokalpressen og det dybeste blogland. Og i morgen aften varmer DR 2 op med en teamaften om og med Rolling Stones. I forlængelse af hinanden vises de to dokumentaristiske film “Sweet Summer Sun – Hyde Park Live” fra 2013 og “Crossfire Hurricane” (2012). Så hvis man ikke er til fodbold, ved man hvilken kanal, man kan vælge.

Selv om Rolling Stones tilhører rocken dinosaurer og alle er langt ude over pensionsalderen, så er de i mine ører stadigvæk et af de mest interessante bands i rocken.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

238 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62