Farvel Bodil!

26. februar 2008

Medierne vil overstrømmes med nyheden om skuespillerinden Bodil Udsens bortgang i en alder af 83. Ingen tvivl om det. Og alt andet ville være upassende, for i årtier har hun raget op på den danske skuespilscene som et fyrtårn af talent, der bredte sig over alle de såkaldt folkelige genrer og de mere krævende ditto. Fløjtetønden Viktoria har lydt for sidste gang, og man vil komme til at savne hendes unikke personlighed i en sammenhæng, der synes at blive mere og mere strømlinet og tømt for originaler, i dette ords allerbedste betydning. Bodil Udsen var aktiv lige til det sidste og vil stå som et forbillede for alle os andre, hun har forladt. Hvil i fred.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer

 1. Anja ligenu kommentarer:

  RIP dejlig dame!
  Leve mangfoldigheden!

 2. Tina - omme i London kommentarer:

  Det er saa bevis paa at det er en lodret loegn at “the good die young”…
  Hun var en af mine yndlings! RIP Bodil Udsen.

 3. Anja ligenu kommentarer:

  Det er i hvert fald undtagelsen ;-)

Skriv en kommentar

326 har læst indlægget
14,463