Mik Schacks Naboservice – del 2

11. december 2017

Jeg nåede lige at se dagens udgave af Mik Schacks passiar-kultur-program Naboservice, hvor han diskuterede mediepolitik med Alternativets ordfører. Men det var nu mest for at se trioen Cross, Schack og Ostermann folde sig ud i dagligstuen med et minimum af gear (guitar, bas, lid slagtøj og lidt forstærkning). Og i dag havde comboen placeret sig i Rolling Stones-hjørnet med to sange, som Rullestenene har haft på repertoiret. Først var der Chuck Berrys “Carol”…

– og dernæst Rufus Thomas’ “Walking the dog”..

– hvis du har “smarttv” eller lignende kan du nå at se programmet endnu. Ellers vent på en genudsendelse en af de nærmeste dage. Det er på den lille kanal DK4.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

24 har læst indlægget
13,906