Velkommen til – Thunderpussy

1. marts 2018

NPRs journalist beskriver Thunderpussy som et band, der spiller gammeldags musik: ” Thunderpussy’s chugging, blustery, feel-good stomp would really liven up the playlist at your old classic-rock station — that is, if its music had been made many years ago, by a band that wasn’t called “Thunderpussy.” As it is, it’s an enormously appealing, sweat-flinging throwback that still finds a way to sound fresh.” Og det skal forstås som en anbefaling. Uanset hvad man måtte mene om navnet – i disse nyfeministiske og puritanske tider – så spiller d’damer dampende rock med mindelser både om Rolling Stones og andre af rockens store bands. Så velkommen til Thunderpussy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

83 har læst indlægget
14,464