50: Alrune Rod

12. december 2019

Så vidt jeg kunnet researche mig frem til, så var det i denne måned for 50 år siden, Alrune Rod debuterede med det eponyme album med det farverige kvindeskød på omslaget. Jeg kan huske at pladen på statsradiofonien blev fremhævet for sine dansksprogede tekster og for at være hippiemusikkens indtog i et etableret plademærke (Sonet). Og den dag i dag fremstår pladen (jeg har selv to vinyleksemplarer og et cd-eksemplar) som særpræget, egenartet dansksproget rock med klar farvning af sin tid. Man kan undre sig over, at den ikke her i jubilæumsåret er blevet genudgivet i en jubilæumsudgave, men det kan da erhverves som en del af Dansk Rock Historie  (den gule boks).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

34 har læst indlægget
14,409