Troels Trier – 80

17. januar 2020

[. Foto: Stephen Freiheit Foto må trykkes uden vederlag på betingelse af at fotografen krediteres i by-line. Jf. Triers egen hjemmeside]

Billedkunst, Røde Mor, soloplader, duo med Rebecca Brüel, økologisk landbrug og meget mere. Troels Trier er ikke sådan at holde fast i, heller ikke i dag, hvor han runder de 80 år. I det forgangne årti var ham med til Røde Mors afskedskoncert. Men det var ikke første gang, og lur mig om ikke det gamle agit-pop-rock-band kan finde på at rejse sig igen og synge de gamle sange mod den skide kapitalisme og al dens elendighed. Til lykke til Troels. Vi håber, der er mange gode år i ham endnu. Og så er der en passende lejlighed til at blive mindet om Røde Mors forunderlige blanding af samfundskritik og poesi. LIl’ Johnnys mund.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

5 har læst indlægget
13,916