Our Lips are sealed – en sang af Jane Wiedlin og Terry Hall

30. april 2009

Sangen er udnævnt til at være en af den hundrede bedste gennem tiderne af Rolling Stone. Så må det jo være sandt… I hvert fald var den gennembrudssinglen for power-pop-pigebandet The Go-Go’s tilbage i 1981, hvor den også var en skæring på debutalbummet Beauty and the Beat.
Jeg faldt over denne gamle optagelse, hvor Jane Wiedlin fortæller om, hvordan sangen blev til – efterfulgt af en sprælsk optagelse med tøserne…

Og her er så den samme sang med den engelske gruppe Fun Boy Three, hvor sangskriver Terry Hall er forsanger med tidstypisk firser-popstjerne-hår. Det er også sjovt at høre, hvor forskellig den sang kan lyde i amerikansk mainstream-pop-rock-version og så sofistikeret engelsk art-pop-udgave:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 149 gange
Side 1 af 11
11,693