Capac præsenterer noget spansk: Los Nastys

4. december 2016

Et af de seneste par års positive musikoplevelser har været den feminie spanske gruppe the Hinds, der har sat en sort streg under, at retroaktiv genbrug af tresser-garagerock ikke er forbeholdt anglo-saksiske grupper. Hinds er en slags spansk pendant til danske Velvel Volume.

Men Hinds er ikke det eneste musikalske vitamintiliskud, man kan hente i Spanien. Det samme er bandet med det løjerlige navn Los Nastys, der i øvrigt er et favoritband for netop The Hinds. Også Los Nasty griber tilbage i tiden til rockens elementarpartikler i deres musik. Her er et par eksempler til at stimulere appetitten. Los Nastys har begået albummet Noche de Fantaasmas con Los Nastys.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

162 har læst indlægget
15,007