100 år

25. december 2016

Her i bloggen slår jeg, som bekendt, gerne et slag for den musik, der ikke markedsføres massivt og med mange kroner i ryggen – fx på DRs juleshow eller i de store aviser. Og sådan vil det fortsat være i tiden frem, for her er det kun musikkens kvalitet, der tæller – og ikke markedsmekanismerne i musikbranchens maskineri.

Så her vil jeg lige på falderebet til 17 slå et slag for en fin  lille sang, der med beskeden markedsføring har formået at finde frem til en 8. plads på Dansktoppen (på DRs P4 og P5). Det drejer sig om “100 år” af Tom Frederiksen og Finn og Torsten Olafsson.

På optagelsen giver Tobias Folting også et bidrag. Sangen er optaget live i Folting Studio i Vordingborg, er produceret af Finn Olafsson, og har alt den umiddelbarhed og charme, man kan forvente af sådan en live-i-studiet-optagelse.

Sangen er også kommet på min personlige hitliste…

PS. Fra Finn har jeg modtaget et eksemplar af albummet “Savannah”, som Finn udgav for mange år siden og som nu er genudsendt. Den skal jeg nok vende tilbage til i overskuelig fremtid med nogle passende ord.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

2.397 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62