Apropos 1967: Fra g(l)emmebogen – The Paupers

24. juni 2017

Det kanadiske psykedeliske band The Paupers optrådte på Monterey Pop Festival, men gled lidt ud i hukommelsens mørke derefter. To album fik Paupers indspillet. I ’67 kom Magic People, og i ’68 Ellis Island. De kan stadigvæk fås – også på CD, så nogen kan åbenbart huske disse kanadiere. I 1989 kom der en opsamling med samme titel som debutalbummet (Edsel Records). Da album nr. 2 kom på gaden i ’68, var det faktisk slut med gruppen. Økonomiske og musikalske problemer drev medlemmerne fra hinanden. Et par af medlemmerne gjorde sig siden hen som producere o. lignende.

Lytter man til de to plader (følg links), så kan man måske godt forstå, at The Paupers ikke fik en plads højt oppe på den psykedeliske rocks firmament.

Skriv en kommentar

107 har læst indlægget