Festivaltid

27. juni 2017

Det er festivaltid. Roskilde, Glastonbury og så videre. Men her i bloggen er der en (stort set) festivalfri zone. Bortset fra de obligatoriske tilbageblik til fx Monterey Pop Festival og Woodstock. Og apropos sidstnævnte så viser DR fra og med i aften den absolut seværdige dokumentar i tre dele Woodstock Diaries, der sammen med den originale festivalfilm giver et meget grundigt indtryk af alle festivalers moder. Kan kun anbefales. Første afsnit begynder kl. 21 på DRK. (Og det timelange program efterfølges af filmen Rum Diaries med Johnny Depp – lige noget for fans af Depp og Hunter S. Thompson).

PS. I øvrigt viser DR en hel del indslag fra de forskellige danske festivaler hen over sommeren. Og det skal DR da have tak for – for det var også på tide.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

60 har læst indlægget
15,005