Fra Schlager til Beat – Fra Karina til Uschi

5. september 2020

Der er stadigvæk mange unge, der drømmer om at blive ‘noget ved musikken’. Sådan var det også for en ung Uschi Nerke, der begyndte sin rejse med tysk schlagerpop som “Karina”. Men det var ikke den vej, der skulle gøre Uschi berømt. Nej, men singleudspillet banede vejen for en karriere som tv-vært (eller som tyskerne siger: Moderatorin) for Beat-Club og Musikladen.

PS. På singlen bliver Uschi bakket op af Werner Last og hans orkester. KaI Werner Last var sammen med sine brødre Robert og James (Hans) Last en af de mest indflydelsesrige bigbandledere i efterkrigens Tyskland.  Især James Last fik også en kæmpestor fanskare i Danmark.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

21 har læst indlægget
14,852