Well, I woke up this morning and got my selv a beer…

28. december 2020

Så kom coronavacinationen omsider til Danmark. Og pressen fik endnu en lille, bitte nyhed, som den vil kunne drive rovdrift på de næste mange uger og måneder. Og som forventet var pressen også til stede, da den første dansker, en ældre mand på et plejehjem i Voldsmose, fik sin indsprøjtning. Han tog det, om man så kan sige, i stiv arm og med en humørfyldt kommentar om, at nu ville han gå op til sit værelse og få sig en kold øl. Og jeg tænkte straks på The Doors og deres “Roadhouse Blues” med ordene, “Well, I woke up this morning, And got myself a beer” – og den efterfølgende sætning, der også er oplagt, situationen taget i betragtning: “The future’s uncertain and the end is always near”.

Skriv en kommentar

21 har læst indlægget