John Lennons far “synger”

11. august 2021

John Lennons far –  Alfred (Alf, Fred, Freddie) Lennon – fik kun en lille rolle at spille i Johns liv. På grund af Anden Verdenskrig var Alfred, som rigtig mange andre fædre dengang,  væk fra John og Johns mor Julia. Og først da John fik succes med The Beatles fik de etableret et sporadisk forhold til hinanden.

Alfred, der døde i 1976, var kendt for at være upålidelig og uansvarlig, men også for at være en mand med humoristisk sans og et vist anlæg for musikalitet (han sang og spillede banjo). Og måske inspirerede det John til at kaste sig over musikken.

Om Alfred – Freddie – synger på den single, han fik udsendt i 1965, kan man altid fornøje sig med at diskutere. I hvert fald solgte den ikke mange meter og er i dag mest et samlerobjekt for de mest forhærdede Beatlessamlere.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

26 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62