50: Gerry Rafferty – Can I have my money back?

4. november 2021

Der udkom så mange gode, vitale albums i 1971, at det halve kunne være nok. Og jeg når kun at skrabe lidt i overfladen her i halvtredsåret.

En af de mindre album – men en af mine personlige favoritter det år og i det hele taget – er Gerry Raffertys første soloalbum Can I have my money back? Præcis hvornår den udkom har jeg ikke kunne opspore, men vi befinder os i halvtredsåret.

Pladen kom i det hiatus, Rafferty oplevede i tiden mellem det populære The Humblebumbs og dannelsen af Stealer’s Wheel. Og den timing – eller mangel på samme – var til dels forklaringen på, at pladen nok fik fine anmeldelser rundt omkring, men ikke solgte nævneværdigt. Men pladen banede vejen for det langt mere succesfulde foretagende Stealer’s Wheel, fordi sangskrivermakkeren Joe Egan var med.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

38 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62