Farvel min ven

22. november 2020

Så døde endnu en af min barndoms klassekammerater. En pige. Hun og hendes familie boede en gade fra mine forældres hus – i et hus magen til. Og som os havde de også en hund, en sort spaniel. Hun var kommet ind i min klasse, fordi vi i realskolen blev lagt sammen med andre skoler. Og hun var lidt  ældre end os andre, ca. 1 år. Og i den alder, første halvdel af teenageårene, gjorde et år en kæmpe forskel. Specielt når det var pigerne, der var ældre. De var i forvejen mere modne end os drenge.

Men nu er hun altså ikke mere. Jeg ved ikke noget om dødsårsagen, blot at hun døde for nogle få uger siden. Trist, men jeg har stadigvæk mange små minder om hende, af den slags, der blot er situationer og små oplevelser, der af en eller anden grund har lejret sig i erindringens lager. En af de små ting, jeg husker, var, at hun var helt vild med dette nummer med The Beatles.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

20 har læst indlægget
15,059