Tømrerclaus fylder 75 år

21. november 2020

Claus Clement Pedersen, bedre kendt under kunstnernavnet Tømrerclaus, fylder 75 år i dag. Og det er nok en rune værd. For sammen med sin jævnaldrende Stig Møller, så er Claus en af de relativt få, der har formået at holde fast i hippietidens drømme og visioner – også selv om mange af dem har lidt et knæk eller to undervejs.

Siden de sene tressere har Tømrerclaus været aktiv på den danske musikscene og har spillet sammen med mange af de kendte navne, fx Skousen og Ingemann og Savage Rose, når han ikke lige har gået solovejen. Ved siden af har han drevet Karma Music, der har udgivet plader og solgt musik og andet tilbehør.

Hverken alderen eller coronakrisen synes at lægge en dæmper på Tømrerclaus, der har udgivet cd’en Slow med fortolkninger af andres musik, og lige nu barsler han vist med et nyt album.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

34 har læst indlægget
14,932