Julegaveideer (?) – John Mayall

20. november 2020

Selv om de faste medier er presset af streamingtjenester, så er de her endnu. Og der er også en lille vækst i interessante boksudgivelser. Fx har Elton John lige udsendt en sjælden boks med godter fra hans lange produktive karriere. Jewel box hedder den.

Og så er der en boks på vej med selveste John Mayall, manden, der om nogen har været promoter og inspirator for britisk rhythm and blues-rock. Manden, der har haft et stort udvalg af markante kunstnere i sine bands, fra Eric Clapton til Steve Winwood. Boksen hedder meget sigende The First Generation: 1965-1974, og indeholder stort set alt, hvad Mayall indspillede det tiår, dvs. hele 35 CD’er. 24 teknisk forbedrede udgaver af udgivne albums plus en masse ekstramateriale. Prisen er også derefter: ca. 440 $. Så det bliver nok ved at være et juleønske. Men drømme kan man jo altid…

Mayall (sang og orgel) sammen med Roger Dean (guitar), John McVie (bas) og Hughie Flint (trommer), 1965.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentar

  1. Donald kommentarer:

    Yesss! Det var en god Julegave-idé!

Skriv en kommentar

22 har læst indlægget
15,019