Den brune drik

26. november 2020

Har i lagt mærke til, at der drikkes whisky i snart sagt alle tv-krimier. Vera i Northumberland afslutter ofte sine sager hjemme i faderens hus med et glas, Perez i Shetland drikker whisky sammen med den underskønne DS Asha Israni, inden denne forfører ham på et hotelværelse, unge Endeavour Morse, der ellers ikke er til alkohol, lokkes hurtigt ind på den vane af sin faderfigur DI Fred Thursday, ja selv islandske Stella Blómkvist sværger til whisky, nærmere bestemt Johnny Walker Black Label, når hun skal skylle sine oplevelser ned.

Denne kendsgerning er nok ikke sundhedspolitisk korrekt og måske er der også undertiden et element af product placement, som vi engang kaldte “skjult reklame”. Omvendt er det forståeligt, at kriminalisterne griber til denne særlige drik, når de står over for de voldsomme og grimme sider af vores civilisation. Skål.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

10 har læst indlægget
15,019