13. juli 2020 arkiv

All by myself

13. juli 2020

DR kører en programserie, hvor en skuespiller sejler landet rundt i en velholdt, gammel skonnert. Og undervejs tager han en lille håndfuld musikere op, der så diverterer med hvert sit nummer og til sidst et fælles nummer et sted på ruten. Måske ikke den mest opfindsomme tv-idé, men det fungerer da ok, at dømme efter de to første afsnit.

I går var gæsterne på båden Chief 1, Barbara Moleko og Kim Sjøgren. Det eneste, der irriterede med ved udsendelsen, var, at Moleko havde valgt sangen “All by myself” som sit nummer (og hun gjorde det udmærket bestemt) – og henviste til Celine Dions udgave som originalen. Tsk, tsk. Nej, originalen er selvfølgelig med Eric Carmen fra 1975.

At Moleko ikke kan huske det, skyldes nok hendes unge alder, men nogen bag programmet burde have prikket hende på skulderen og sagt: Hør lige her… Sådan ligger landet altså. Men hvad kan man forvente i disse historieløse tider…

Eric Carmen, der var med i The Raspberries, gruppen der var en af forløberne for power poppen, fik et pænt hit med den sang, men er måske gledet lidt i g(l)emmebogen.