30. juli 2020 arkiv

Capac gik i sort

30. juli 2020

Det var næsten som i gamle dage, når tv-skærmen pludselig blev sort. Tekniks uheld, vi beklager. Capac gik også i sort. Og så er gode dyr rådne. Men supporten hos webfirmaet – den engelske support (tak Gefil) fik ordnet det. Det var noget med serverens cache, der var overfyldt. Det tror jeg gerne, men nu er der så ryddet op igen. Hurra.

Opdatering: Men belært af erfaringen fra mange års bloggeri, så skal man ikke bliver for kålhøgen. Og kort efter, at jeg havde skrevet ovenstående notits, så blev min side suspenderet. Af sikkerhedsmæssige hensyn, hvad det så end betyder. ‘Men du skal ikke foretage dig noget’. Det har jeg oplevet før, og mon ikke det vil ske igen.

Kink 2: Bebel Gilberto

30. juli 2020

Kinks på brasiliansk. Hvorfor ikke!? Nej, når det sker så loyalt og dog sambaficerende som i tilfældet Bebel Gilberto, så må man bare overgive sig. Sangen stammer fra – oprindeligt – Something Else (1967) og i Gilbertos udgave fra det fine Ray Davies-hyldest-album This is where I belong… (2002), hvor en række inkarnerede fans – fra Fountains of Wayne til Damon Albarn hylder den gamle sangskriver og hans Kinks.

Kink 1: Annie Lennox – nedlukket

30. juli 2020

Lou Reed: New York – anno 2020

30. juli 2020

Måske var det med New York, at Lou Reed kom nærmest det adult rock and roll album, som han drømte om at lave. “You can’t beat two guitars, bass, and drums,”, som han selv skrev på pladens noter. Om måske mener retro-plademærket det samme. I hvert fald udsender det til september en tidstypisk boks omkring New York.  For medeles 90 $ får man en deluxe 3CD/DVD/2LP +Cassette bundle (så skulle der være noget for enhver mediofil).