23. august 2018 arkiv

John Lee Hooker med backing

23. august 2018

  • og hvilken backing. Eric Clapton og Rolling Stones. Optagelsen er fra 1989, hvor Rullestenene var på deres Steel Wheels-turné i staterne og benyttede lejligheden til at hygge lidt med forbilledet John Lee Hooker.

Macca til København til november

23. august 2018

Plade- og koncertaktuelle Paul McCartney oplyser på sin hjemmeside, at han kommer til København og spiller den 30. november i år. Og der er allerede forsalg på billetterne.

Det minder mig om, at DR i går i et såkaldt kulturprogram, “Gejst”, stillede Lars Lilholt spørgsmålet: Hvornår han ville stoppe med at optræde og lave musik? Og Lilholt reagerede med tydelig undren. Hvorfor stoppe? Og han henviste til, at hans gamle far spillede helt frem til sin død som 93-årig. Nej, det er ikke længere nogen regel, at folk i almindelighed og kunstnere i særdeleshed skal stoppe med at være aktive, fordi deres dåbsattest viser en bestemt alder. Tendensen er snarere, at man skal gøre, hvad man har lyst til. Rolling Stones, Paul McCartney og mange flere er eksempler på, at livet ikke er færdigt med de 40. 50. 60, 70, 80 eller mere. Livet er snarere, hvad vi gør det til.