8. oktober 2022 arkiv

The Cowsills er tilbage

8. oktober 2022

The Cowsills er et familieforetagende, der begyndte helt tilbage i 1965. Seks søskende spillede instrumenter og sang smukke harmonier. Først slog de igennem i lokalområdet på Rhode Island. Og så blev de opdaget af plademærket Joda Records (der bl.a.  blev bestyret af sangeren Johnny “I can see clearly now” Nash) og det resulterede i en række singler, som igen banede vejen til en kontrakt med det internationale MGM Records i 1967.
Gruppen blev udvidet med moder Barabara og søster Susan og de fik deres første og største succes med den uforlignelige “The Rain, The Park & Other Things” – en rigtig flower-power-hippie-sang – som gav Cowsills en guldplade. Derefter var de faste gæster på hitlisten frem til 1972, hvor gruppen for første gang gik i opløsning.
Cowsills er blevet gendannet i 1978 og i 1990 og har indspillet en række nu svært uopdrivelige plader. Og det er små 30 år siden, de senest fik udsendt noget. Men nu er det sket igen. De har fået albummet Rhythm of the World ud. Et fint popwerpop-album med flotte vokaler og solide sange fra et band, der nægter at stoppe helt.