7. oktober 2022 arkiv

pd11: Queen – Greatest Hits

7. oktober 2022

Og så i gang med endnu en pose fra genbrugets overdrev. Og her finder jeg Queen og deres Greatest Hits fra 1981 (EMI) med en sticker på coveret, der fortæller, at opsamlingen inkluderer Queens & David Bowies fælles “Under pressure”. Både vinyl, cover og original indercover er i fineste stand.

Jeg har ikke været fan af Queen og da de kom frem, hørte jeg dem på radioen på linje med tiden poptoner. Først inden for de seneste år har jeg fået ørerne lidt mere op for Freddie Mercury og de andre, så det passer fint med en opsamling af deres mest populære sange. Og så med den der Bowie-sang oven i købet…. Ikke så ringe endda.

 

 

Og så blev der udskrevet valg…

7. oktober 2022

Som ventet har statsministeren udskrevet valg. Og hun har allerede udstukket et af valgets temaer: En såkaldt ‘bred regering’ ‘henover midten af dansk politik’. Og hvis man kan dømme ud fra den seneste meningsmåling (lavet af Opinion for DR og Altinget), så er der en del vælgere, der er med på ideen. Selv om historien har vist, at den slags regeringer har en ultrakort levetid. Tænk bare på den såkaldte SV-regering, der blev dannet i 1978 og kun holdt i fjorten måneder og blev kaldt en “kæmpefiasko”. Og drømmen om at befinde sig på den politiske midte, hvor den førte politik kommer alle til gode, er så naiv, at man må tage sig til hovedet. I et samfund, hvor uligheden vokser dag for dag og de politiske forskelle også tydeliggøres i samme takt.

Jeg har for længst besluttet hvor min stemme skal ligge. Og det er ikke i midten… Og jeg har besluttet, at jeg ikke vil følge de store mediers dækning af valgkampen. Som læseren godt ved, så har jeg det meget svært med de store medier – især DR og TV2 – og deres lemfældige kritisable håndtering af nyhedsstoffet og også håndtering af valgkampen. Så her i casa vil jeg så vidt muligt undgå at se nyhedstv og høre nyhedsradio frem til og med den 1. november, hvor valget afvikles. Heller ikke valgaftenen vil jeg bruge tid på.