24. december 2023 arkiv

Dylansk jul

24. december 2023

Og endnu et dødsfald: Michael Friis – bassist – er død, 73 år

24. december 2023

Den på næsten enhver måde store bassist Michael Friis er sovet stille ind, meddeler Per Wium. Sebastian, Søren Kragh-Jacobsen, Lis Sørensen, Lasse & Mathilde, Culpeper og jazz-orkesteret Anima. Blot for at nævne vigtigste sammenhænge, hvor Michael gjorde en forskel med sit spil.

Og et dødsfald: Laura Lynch – The Chicks – er død – 65 år

24. december 2023

Selvfølgelig svinger døden sin le også i disse dage og ikke kun i Gaza og Ukraine/Rusland, hvor han er på overarbejde. Den amerikanske country-stjerne – kendt fra The Chicks, der tidligere hed The Dixie Chicks – Laura Lynch har mistet livet i en trafikulykke. Et tab for amerikansk country, hvor hun sammen med sine kolleger stod for et andet America end det, vi kender fra mederne.

God jul til alle!

24. december 2023

God jul til alle, der kommer forbi denne ip-adresse i julens dage! John Lennons julesang er så aktuel som nogensinde med konflikten i Ukraine og ikke mindst de israelske magthaveres hensynsløse slagteri i Gaza…

Beach Boys er altid gode, når den der stemning skal hidkaldes (den har nu ikke indfundet sig hos mig og det sker nok heller ikke og fred med det…)

Og for min egen regning – en lille moderne juleklassiker med Dicte

Og husk nu, hvad julen drejer sig om, inden du kløjs i ris-a-la-manden og den fede sovs: fællesskabet med dem, der står dig nær (og så ikke et ord om det kristne indhold og forbrugerismens overdrev)! God jul!

For..

Og nej, nej, nej. Selv om det er en fed (som de unge siger) rock-sang, så er budskabet ikke lige i skabet…. Jul hver dag, fri mig vel!